MANTENIMENT INFORMÀTIC
Enlaces más visitados en castellano:
Mantenimiento Informático
Mantenimiento Informático Barcelona
Mantenimiento Informático Tarragona
Mantenimiento Informático Valencia
Diseño web  |  Diseño Web Barcelona
Posicionamiento Web en Buscadores
Posicionamiento en Buscadores
Posicionamiento Web
Català   |   Castellano   |   A  A  A
Informació: 93 817 40 25
  Registre domini
  Hosting domini
  Creador web fàcil
 
Disseny Web
 
Alta Buscadors
 
Manteniment
Informàtic
  Xarxes Socials
  Social Media Pro
  LOPD / LSSICE
  Backup remot
  Software
 
Contactar
Comprovi el seu domini
Certificats qualitat i accessibilitat
Directorio de Empresas de Servicios de internet
Certificació buscadors
Empresas Mantenimiento Informatico - Mantenimiento Informatica - Espa�a
Empresa certificada

Experts en:
Posicionament web en buscadors
Posicionament web
Posicionament en
buscadors

Alta en buscadors


Disseny web

Som pioners en dissenys i estructuracions de webs per a empreses i institucions aplicant-se a la realitat i a la demanda dins el seu sector. El millor disseny web a l'abast de tothom.

Disseny web

Realitzem estudis i anàlisis per a conèixer la necessitat d'un projecte dins Internet, assessorament constant i executant un fort seguiment per a garantir l'èxit del projecte realitzat.

La nostra experiència ens diu que aquest tipus de projecte o disseny web ha anat variant en la seva estructuració i disseny. Actualment existeixen molts webs corporatius sense interactuació i amb continguts desfassats i sense actualitzar. Cal tenir ben clar que l'imatge que es transmet per Internet és la porta d'un possible client a l'hora d'accedir al seu web.

Disseny web

Disseny web professional i personalitzat al seu abast

Disseny web

Especialistes en tot tipus de disseny web, amb una gran experiència en el nostre sector, oferint garanties d'èxit gràcies al nostre demostrat coneixement d'internet.Portals interectius

En els darrers anys s'ha anat potenciant un nou disseny i estructuració de web, anomenat Portal. Es tracta d'un format de web àgil i de fàcil utilització, buscant una experiència agradable per l'internauta i d'aquesta forma, aquest guardi una imatge positiva i no dubti en tornar a accedir al web/portal.

Disseny web

Cal partir en que un internauta pot ésser un usuari sense cap coneixement ni experiència dins Internet.

També, el gran atractiu què té el format web Portal és que en una sola ullada es té accés a gairebé tots els continguts d'aquest. Així s'evita que l'usuari es perdi o hagi de realitzar passos innecessaris.Webs ajuntaments

Actualment els ajuntaments (depenent del seu tamany) generen una gran documentació en comissió de govern, plens, anuncis, edictes, bans, ordenances, etc.. Per aquesta raó l'estructuració del seu web ha de ser àgil i d'intuitiva navegació, estructurant tota aquesta informació de la forma més clara i pràctica possible.

Per a cada ajuntament i institució realitzem un estudi de les seves necessitats dins Internet i les intencions de projecció de la seva informació al web.

Disseny web

En molts casos i depenent del propi ajuntament o institució dissenyem una extranet on el mateix personal manté i actualitza els continguts quan ho creu convenient i de forma on-line via web protegit per nom d'usuari i contrassenya.Comerç virtual

Dediquem tots els nostres esforços a consolidar-nos com a empresa especialitzada en plataformes B2B (business to business) i B2C (business to consumer)

El nostre personal compta amb una gran experiència en aquest tipus d'aplicacions, oferint sempre un disseny i desenvolupament del més alt nivell.

Disseny web

Actualment existeixen plataformes o aplicacions independents per a realitzar el B2B i B2C. Nosaltres creiem que aquests sistemes queden absolets fàcilment i encareix el projecte ja què la nostra empresa dissenya i estructura el comerç i plataforma segons les necessitats del projecte, es a dir, comptem amb programadors especialitzats en aquest sistema i creem una plataforma única i específica per a cada projecte.

Oferim als nostres clients i amics la possibilitat tecnològica de realitzar comerços virtuals sense limitacions de cap tipus. Número indefinit de productes, de categories, subcategories, múltiples estructuracions, formes de pagament, etc.Intranets i Extranets

Planifiquem i dissenyem tot tipus d'Intranets i Extranets. Les Intranets són eïnes fonamentals per a grans/mitjanes empreses i institucions, agilitzant el treball i els esforços del personal que les utilitza.

Les principals aplicacions que realitzem per a Intranets són per a l'obtenció d'informació i dades de forma instantànea, gestions internes, controls d'stock, interactuació entre treballadors, etc...

Disseny web

Per a Extranets, les aplicacions es perfilen de la mateixa forma que en les Intranets, però la principal característica és què en les Extranets s'accedeix des d'Internet creant un accés restringit i segur per a accedir-hi des de qualsevol lloc i a qualsevol hora. Formulari de contacte:


Si desitja més informació sobre el disseny web, posi's en contacte amb nosaltres mitjançant el següent formulari:
Empresa:  
Persona contacte:  
Càrrec:  
Telèfon:  
Adreça:  
Població:  
E-mail:  
Domini:  
Tipus de disseny:  
Idiomes:   Català    Castellà    Anglès    Altres
Si disposa d'un disseny web, indiqui URL:  
Observacions:  
     
Camps no obligatoris per a l'enviament del formulari.  
Camps obligatoris per a l'enviament del formulari.  

Les dades utilitzades es aquest formulari seran tractades de forma restringida i privada, únicament amb el fi estricte de contactar i facilitar tota la informació necessària a l’empresa / persona interessada.
amunt


amunt
Gestinet - Informàtic i Comunicació Telèfon d'Atenció Client: 93 817 40 25 - info@gestinet.com - Avís legal
Oficines i taller Vilafranca: Ronda de Mar, 53. 08720 Vilafranca del Penedès
Oficines i taller Barcelona: c/ València, 4-6. 08015 Barcelona
Disseny pagina web registre domini hosting alta buscadors